Влив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону
Влияние льняного масла на формирование микроструктуры суспензии добавки из семян льна Effects of flaxseed oil on the formation of the microstructure of the suspension of flax seed supplements |
|
Creator |
Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О. Махонина, М. Ю. Рашевская, Т. А. Makhonina, M. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
насіння льону сспензія сливочное масло семена льна суспензия butter flaxseed suspension |
|
Description |
На кафедрі технології молока і молочних продуктів Національного університету харчових технологій розроблено новий вид вершкового масла оздоровчого призначення з добавкою із насіння льону, яка вноситься в масло у вигляді її суспензії в маслянці.На кафедре технологии молока и молочных продуктов Национального университета пищевых технологий разработан новый вид сливочного масла оздоровительного назначения с добавкой из семян льна, которая вносится в масло в виде ее суспензии в маслянке.At the Department of Technology of milk and milk products of National University Food Technology developed a new type of butter with the addition of flaxseed, which is brought into the butter in the form of a suspension. |
|
Date |
2013-12-24T09:39:49Z
2013-12-24T09:39:49Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Махоніна, М. Ю. Влив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12425 |
|
Language |
uk_UK
|
|