Запис Детальніше

Влив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону
Влияние льняного масла на формирование микроструктуры суспензии добавки из семян льна
Effects of flaxseed oil on the formation of the microstructure of the suspension of flax seed supplements
 
Creator Махоніна, М. Ю.
Рашевська, Т. О.
Махонина, М. Ю.
Рашевская, Т. А.
Makhonina, M.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
насіння льону
сспензія
сливочное масло
семена льна
суспензия
butter
flaxseed
suspension
 
Description На кафедрі технології молока і молочних продуктів Національного університету
харчових технологій розроблено новий вид вершкового масла оздоровчого призначення з
добавкою із насіння льону, яка вноситься в масло у вигляді її суспензії в маслянці.На кафедре технологии молока и молочных продуктов Национального университета
пищевых технологий разработан новый вид сливочного масла оздоровительного назначения с
добавкой из семян льна, которая вносится в масло в виде ее суспензии в маслянке.At the Department of Technology of milk and milk products of National University
Food Technology developed a new type of butter with
the addition of flaxseed, which is brought into the butter in the form of a suspension.
 
Date 2013-12-24T09:39:49Z
2013-12-24T09:39:49Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Махоніна, М. Ю. Влив лляної олії на формування мікроструктури суспензії добавки із насіння льону / М. Ю. Махоніна, Т. О. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12425
 
Language uk_UK