Запис Детальніше

Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками
Формування поверхонь розділу в наноструктурі вершкового масла з функціональними рослинними добавками
Formation of interfaces in the nanostructure butter with herbal supplements
 
Creator Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
Rashevska, T.
 
Subject сливочное масло
наноструктура
растительные добавки
вершкове масло
наноструктура
рослинні добавки
butter
nanostructure
herbal supplements
 
Description Методом электронной сканирующей микроскопии впервые изучена наноструктура
сливочного масла.Методом електронної скануючої мікроскопії вперше вивчена наноструктура
вершкового масла. By electron scanning microscopy first studied nanostructure
butter.
 
Date 2013-12-24T10:11:50Z
2013-12-24T10:11:50Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевська, Т. О. Формування поверхонь розділу в наноструктурі вершкового масла з функціональними рослинними добавками / Т. О. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12429
 
Language other