Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формирование поверхностей раздела в наноструктуре сливочного масла с функциональными растительными добавками
Формування поверхонь розділу в наноструктурі вершкового масла з функціональними рослинними добавками Formation of interfaces in the nanostructure butter with herbal supplements |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О. Rashevska, T. |
|
Subject |
сливочное масло
наноструктура растительные добавки вершкове масло наноструктура рослинні добавки butter nanostructure herbal supplements |
|
Description |
Методом электронной сканирующей микроскопии впервые изучена наноструктура сливочного масла.Методом електронної скануючої мікроскопії вперше вивчена наноструктура вершкового масла. By electron scanning microscopy first studied nanostructure butter. |
|
Date |
2013-12-24T10:11:50Z
2013-12-24T10:11:50Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Формування поверхонь розділу в наноструктурі вершкового масла з функціональними рослинними добавками / Т. О. Рашевська // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнародна науково-технічна конференція. - Тернопіль, 2011. - С. 115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12429 |
|
Language |
other
|
|