Запис Детальніше

Микро и наноструктура сливочного масла функционального назначения с криопорошком почек черной смородины

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Микро и наноструктура сливочного масла функционального назначения с криопорошком почек черной смородины
Мікро і наноструктура вершкового масла функціонального призначення з кріопорошком бруньок чорної смородини
Micro-and nanostructure of butter with blackcurrant kidney cryopowder
 
Creator Рашевская, Т. А.
Рашевська, T. О.
Rashevska, Т.
 
Subject сливочное масло
наноструктура
криопорошок
вершкове масло
наноструктура
кріопорошок
butter
nanostructure
cryopowder
 
Description Micro- and nanostructure of butter with blackcurrant cryopowder was studied by
scanning electron microscope investigation. It is proved, that the addition of low dose
of blackcurrant cryopowder gives functional properties to butter and can make
nanostructure elements 5÷25 times smaller. Установлено, что внесение небольших доз криопорошка из почек черной
смородины придает маслу функциональные свойства, способствует
измельчению элементов наноструктуры в 5÷25 раз, величина которых
находится в наноразмерном диапазоне. Измельчение наноструктуры улучшает
показатели структуры и консистенции масла, повышаются его функциональные
свойства и хранимоспособность.Встановлено, що внесення невеликих доз кріопорошка з нирок чорної
смородини надає маслу функціональні властивості, сприяє
подрібненню елементів наноструктури в 5 ÷ 25 разів, величина яких
знаходиться в нанорозмірному діапазоні. Подрібнення наноструктури покращує
показники структури та консистенції масла, підвищуються його функціональні
властивості і здатність до зберігання. Therefore the quality of butter is better.
Multifunctional properties of blackcurrant cryopowder in multicomponent system as
butter were proved.
 
Date 2013-12-24T10:29:54Z
2013-12-24T10:29:54Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Рашевская, Т. А. Микро- и наноструктура сливочного масла функционального назначения с криопорошком почек черной смородины / Т. А. Рашевская // Фізико-хімічні основи формування і модифікації мікро- і наноструктур : IV міжнар наукової конф., 6 – 8 жовтня 2010, матеріали конференції – Харків: НФТЦ МОН і НАН України, 2010. – Т. 1. – С. 20–25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12432
 
Language other