Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.
Характеристика основных энергосберегающих мероприятий в сахарном производстве. Description of the key energy saving measures in sugar production |
|
Creator |
Штангеєв, К. О.
Штангеев, К. О. Shtangeev, K. |
|
Subject |
енергозбереження
энергосбережение енергозберігаючі заходи энергосберегающие мероприятия saving measures energy saving, energy класифікація классификация classification |
|
Description |
Наводиться перелік основних заходів по зменшенню витрат тепла на технологічні потреби бурякоцукрового заводу у відповідності із їх класифікацією по принципу дії. Приводится перечень основных мероприятий по снижению расхода тепла на технологические нужды свеклосахарного завода в соответствии с их классификацией по принципу действия. Is a list of basic actions on decrease in heat consumption for technological needs of the beet-sugar plant in accordance with their classification according to the principle of action.
|
|
Date |
2013-12-24T10:15:18Z
2013-12-24T10:15:18Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Штангеєв, К. О. Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві / К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2005. – № 1-2. – С. 12–14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12430 |
|