Запис Детальніше

Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві.
Характеристика основных энергосберегающих мероприятий в сахарном производстве.
Description of the key energy saving measures in sugar production
 
Creator Штангеєв, К. О.
Штангеев, К. О.
Shtangeev, K.
 
Subject енергозбереження
энергосбережение
енергозберігаючі заходи
энергосберегающие мероприятия
saving measures
energy saving, energy
класифікація
классификация
classification
 
Description Наводиться перелік основних заходів по зменшенню витрат тепла на технологічні потреби бурякоцукрового заводу у відповідності із їх класифікацією по принципу дії. Приводится перечень основных мероприятий по снижению расхода тепла на технологические нужды свеклосахарного завода в соответствии с их классификацией по принципу действия. Is a list of basic actions on decrease in heat consumption for technological needs of the beet-sugar plant in accordance with their classification according to the principle of action.
 
Date 2013-12-24T10:15:18Z
2013-12-24T10:15:18Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Штангеєв, К. О. Характеристика основних енергозберігаючих заходів в цукровому виробництві / К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2005. – № 1-2. – С. 12–14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12430