Запис Детальніше

Методики расчета температуры откачки диффузного сока.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методики расчета температуры откачки диффузного сока.
Методики розрахунку температури відкачки дифузійного соку.
Methods of calculation of temperature pumping diffuse juice
 
Creator Штангеєв, К. О.
Штангеев, К. О.
Shtangeev, K.
Христенко, В. І.
Христенко, В. И.
Hrystenko, V.
 
Subject тепловий баланс
тепловой баланс
heat balance
розрахунок
расчет
calculation
температура дифузійного соку
температура диффузионного сока
temperature diffusion juice
 
Description Викладено методики проведення теплового балансу і розрахунку температури відкачки дифузійного соку для дифузійних установок колонного та коритного типів. Изложены методики проведения теплового баланса и расчета температуры откачки диффузионного сока для диффузионных установок колонного и корытного типов. Outlines the methodology of calculating of heat balance and temperature pumping diffusion juice for the diffusion plants column and trough type.
 
Date 2013-12-24T10:17:26Z
2013-12-24T10:17:26Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Штангеев, К. О. Методики расчета температуры откачки диффузного сока / К. О. Штангеев, В. И. Христенко // Сахар. – 2006. - № 9. - С. 44-47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12431