Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України
Направления энергосбережения в сахарной промышленности Украины Ways of energy saving in the sugar industry of Ukraine |
|
Creator |
Христенко, В. І.
Христенко, В. И. Hrystenko, V. Штангеєв, К. О. Штангеев, К. О. Shtangeev, K. |
|
Subject |
економія тепла
экономия тепла heat saving заходи мероприятия events черговість впровадження последовательность внедрения the consistent implementation |
|
Description |
Показано, що основним напрямом економії ПЕР в бурякоцукровому виробництві має бути зменшення витрат тепла (пари) на технологічний процес. Наведено загальну класифікацію енергозберігаючих заходів та загальні підходи до черговості їх впровадження. Показано, что основным направлением экономии ТЭР в свеклосахарном производстве должно быть уменьшение расхода тепла (пара) на технологический процесс. Приведены общую классификацию энергосберегающих мероприятий и общие подходы к очередности их внедрения. It is shown that the main direction of saving fuel and energy resources in sugar beet production must be reduced flow of heat (steam) on the technological process. Given the General classification of energy saving measures and General approaches to the sequence of their implementation..
|
|
Date |
2013-12-24T10:44:21Z
2013-12-24T10:44:21Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Христенко, В. І. Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України / В. І. Христенко, К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2003. - № 1. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12433 |
|