Запис Детальніше

Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України
Направления энергосбережения в сахарной промышленности Украины
Ways of energy saving in the sugar industry of Ukraine
 
Creator Христенко, В. І.
Христенко, В. И.
Hrystenko, V.
Штангеєв, К. О.
Штангеев, К. О.
Shtangeev, K.
 
Subject економія тепла
экономия тепла
heat saving
заходи
мероприятия
events
черговість впровадження
последовательность внедрения
the consistent implementation
 
Description Показано, що основним напрямом економії ПЕР в бурякоцукровому виробництві має бути зменшення витрат тепла (пари) на технологічний процес. Наведено загальну класифікацію енергозберігаючих заходів та загальні підходи до черговості їх впровадження. Показано, что основным направлением экономии ТЭР в свеклосахарном производстве должно быть уменьшение расхода тепла (пара) на технологический процесс. Приведены общую классификацию энергосберегающих мероприятий и общие подходы к очередности их внедрения. It is shown that the main direction of saving fuel and energy resources in sugar beet production must be reduced flow of heat (steam) on the technological process. Given the General classification of energy saving measures and General approaches to the sequence of their implementation..
 
Date 2013-12-24T10:44:21Z
2013-12-24T10:44:21Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Христенко, В. І. Напрямки енергозбереження в цукровій промисловості України / В. І. Христенко, К. О. Штангеєв // Цукор України. – 2003. - № 1. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12433