Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
Исследование влияния порошка из моркови на качество обогащенного сливочного масла Influence research of carrot powder on butter quality |
|
Creator |
Жмура, І. Г.
Вашека, О. М. Рашевська, Т. О. Жмура, И. Г. Вашека, О. Н. Рашевская, Т. А. Zhmura, I. Vasheka, O. Rashevska, T. |
|
Subject |
вершкове масло
порошок моркви органолептика сливочное масло порошок моркови органолептика butter carrot powder organoleptic |
|
Description |
Проведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла. Проведен комплекс исследований, что доводят перспективность использования порошка из моркови для обогащения сливочного масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.
|
|
Date |
2013-12-23T15:10:51Z
2013-12-23T15:10:51Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Жмура, І. Г. Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла / І. Г. Жмура, О. М. Вашека, Т. А. Рашевская // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12399 |
|
Language |
uk_UK
|
|