Запис Детальніше

Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла
Исследование влияния порошка из моркови на качество обогащенного сливочного масла
Influence research of carrot powder on butter quality
 
Creator Жмура, І. Г.
Вашека, О. М.
Рашевська, Т. О.
Жмура, И. Г.
Вашека, О. Н.
Рашевская, Т. А.
Zhmura, I.
Vasheka, O.
Rashevska, T.
 
Subject вершкове масло
порошок моркви
органолептика
сливочное масло
порошок моркови
органолептика
butter
carrot powder
organoleptic
 
Description Проведений комплекс досліджень довів доцільність використання порошку із моркви для збагачення вершкового масла. Проведен комплекс исследований, что доводят перспективность использования порошка из моркови для обогащения сливочного масла.The complex study demonstrated the feasibility of using the powder of carrot for the enrichment of butter.
 
Date 2013-12-23T15:10:51Z
2013-12-23T15:10:51Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Жмура, І. Г. Дослідження впливу порошку із моркви на якість збагаченого вершкового масла / І. Г. Жмура, О. М. Вашека, Т. А. Рашевская // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочних галузей : II міжнародна науково-практична конференція. - К.: НУХТ, 2013. - С. 108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12399
 
Language uk_UK