Запис Детальніше

Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів
Процессно-ориентированное управления качеством пищевых изделий
Process oriented quality management food products
 
Creator Гладка, М. В.
Гладка, М. В.
Gladka, M.
Хлобистова, О. А.
Хлобыстова, О. А.
Khlobystova, O.
 
Subject модель
точка контролю
процесно-орієнтоване управління
якість
життєвий цикл
бізнес-процес
модель
точка контроля
процессно-ориентированное управление
качество
жизненный цикл
бизнес- процесс
models
point of control
process-oriented management
quality
life cycle
business-process
 
Description В епоху комп'ютеризації та автоматизації виробничі процеси у харчової промисловості вимагають особливої якості кінцевого продукту.
Розкривається сучасна концепція контролю якості харчових продуктів з процесно-орієнтованого підходу . При такому підході , якість контролюється на всіх етапах життєвого циклу виробництва продукції та виборі необхідної кількості контрольних точок ( реперні точки ) .
Описано необхідність процесно-орієнтованого підходу для опису управління бізнес -процесами. Це є опис функцій, визначених точок входу та виходу бізнес-процесів управління. Ці особливості повинні бути описані не тільки для процесів але і для управління процесом, як для кожного з підрозділів так і підприємства в цілому.
Контроль у кожному з процесів, при визначенні необхідних його межі , призведе до збільшення відповідальність за
контроль якості вхідних і вихідних параметрів кожної функції.
В эпоху компьютеризации и автоматизации производственных процессов в пищевой промышленности требуют особого качества конечного продукта .
Раскрывается современная концепция контроля качества пищевых продуктов с процессно-ориентированного подхода . При таком подходе , качество контролируется на всех этапах жизненного цикла производства продукции и выборе необходимого количества контрольных точек ( реперные точки ) .
Описаны необходимость процессно-ориентированного подхода для описания управления бизнес - процессами . Это описание функций , определенных точек входа и выхода бизнес- процессов управления . Эти особенности должны быть описаны не только для процессов но и для управления процессом , как для каждого из подразделений так и предприятия в целом.
Контроль в каждом из процессов , при определении необходимых его пределы , приведет к увеличению ответственность за
контроль качества входных и выходных параметров каждой функции.
In the age of computerization and automation of manufacturing processes in the food industry require special attention quality of the final product. The article deals modern concept of quality control of food products with process-oriented approach. In this approach, quality controlled at all stages of product life cycle is considered the product selected the necessary control points (fixed point).
The necessity of process-oriented approach to describe business process management. This is the description of the functions defined business process point of control for one function that will be output, and for another entrance. These features should be described not only processes but also for process control, as each of the departments and enterprises in general.
In each of the processes necessary to identify its limits, will increase the responsibility for quality control of input and output parameters of each function.
 
Date 2013-12-25T08:16:08Z
2013-12-25T08:16:08Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Гладка, М. В. Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів / М. В. Гладка, О. А. Хлобистова // Ukrainian food journal. - К.: - 2012. - № 3. - С.78-81
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12477
 
Language other