Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів
Процессно-ориентированное управления качеством пищевых изделий Process oriented quality management food products |
|
Creator |
Гладка, М. В.
Гладка, М. В. Gladka, M. Хлобистова, О. А. Хлобыстова, О. А. Khlobystova, O. |
|
Subject |
модель
точка контролю процесно-орієнтоване управління якість життєвий цикл бізнес-процес модель точка контроля процессно-ориентированное управление качество жизненный цикл бизнес- процесс models point of control process-oriented management quality life cycle business-process |
|
Description |
В епоху комп'ютеризації та автоматизації виробничі процеси у харчової промисловості вимагають особливої якості кінцевого продукту. Розкривається сучасна концепція контролю якості харчових продуктів з процесно-орієнтованого підходу . При такому підході , якість контролюється на всіх етапах життєвого циклу виробництва продукції та виборі необхідної кількості контрольних точок ( реперні точки ) . Описано необхідність процесно-орієнтованого підходу для опису управління бізнес -процесами. Це є опис функцій, визначених точок входу та виходу бізнес-процесів управління. Ці особливості повинні бути описані не тільки для процесів але і для управління процесом, як для кожного з підрозділів так і підприємства в цілому. Контроль у кожному з процесів, при визначенні необхідних його межі , призведе до збільшення відповідальність за контроль якості вхідних і вихідних параметрів кожної функції. В эпоху компьютеризации и автоматизации производственных процессов в пищевой промышленности требуют особого качества конечного продукта . Раскрывается современная концепция контроля качества пищевых продуктов с процессно-ориентированного подхода . При таком подходе , качество контролируется на всех этапах жизненного цикла производства продукции и выборе необходимого количества контрольных точек ( реперные точки ) . Описаны необходимость процессно-ориентированного подхода для описания управления бизнес - процессами . Это описание функций , определенных точек входа и выхода бизнес- процессов управления . Эти особенности должны быть описаны не только для процессов но и для управления процессом , как для каждого из подразделений так и предприятия в целом. Контроль в каждом из процессов , при определении необходимых его пределы , приведет к увеличению ответственность за контроль качества входных и выходных параметров каждой функции. In the age of computerization and automation of manufacturing processes in the food industry require special attention quality of the final product. The article deals modern concept of quality control of food products with process-oriented approach. In this approach, quality controlled at all stages of product life cycle is considered the product selected the necessary control points (fixed point). The necessity of process-oriented approach to describe business process management. This is the description of the functions defined business process point of control for one function that will be output, and for another entrance. These features should be described not only processes but also for process control, as each of the departments and enterprises in general. In each of the processes necessary to identify its limits, will increase the responsibility for quality control of input and output parameters of each function. |
|
Date |
2013-12-25T08:16:08Z
2013-12-25T08:16:08Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гладка, М. В. Процесно-орієнтоване управління якістю харчових виробів / М. В. Гладка, О. А. Хлобистова // Ukrainian food journal. - К.: - 2012. - № 3. - С.78-81
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12477 |
|
Language |
other
|
|