Запис Детальніше

Особливості прогнозування попиту методом ковзного середнього на харчових підприємствах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості прогнозування попиту методом ковзного середнього на харчових підприємствах
Особенности прогнозирования спроса методом скользящего среднего на пищевых предприятиях
Features demand forecasting using moving average on food business
 
Creator Гладка, М. В.
Гладка, М. В.
Gladka, M.
Камінський, Г. А.
Каминский, Г. А.
Kaminsky, G.
 
Subject фактор
вплив
метод
ковзне середнє
прогноз
продукція
фактор
влияние
метод
скользящее среднее
прогноз
продукция
factor
impact
method
moving average
forecast
produce
 
Date 2013-12-25T08:16:42Z
2013-12-25T08:16:42Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Гладка, М. В. Особливості прогнозування попиту методом ковзного середнього на харчових підприємствах / М. В. Гладка, Г. А. Камінський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - К.: НУХТ, 2012. – С. 337.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12482
 
Language other