Запис Детальніше

Водопідготовка в лікеро-горілчаному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Водопідготовка в лікеро-горілчаному виробництві
Водоподготовка в ликероводочном производстве
Water conditioning for production liqueur and vodka products
 
Creator Ковальчук, В. П.
Ковальчук, В. П.
Kovalchuk, V.
Олійник, С. І.
Олейник, С. И.
Oliinyk, S. I.
 
Subject горілки
сульфати
кондиціювання
стійкість
водка
сульфаты
кондиционирование
стойкость
vodka
sulphates
air-conditioning
stability
 
Description На основі результатів досліджень в галузі водопідготовки в УкрНДІспиртбіопрод розроблена апаратурно-технологічна схема очищення і кондиціювання води блочного типу для виготовлення високоякісних горілок та лікеро-горілчаних напоїв.
Технологія забезпечує одержання підготовленої води що відповідає вимогам до води для високоякісних горілок як на внутрішній ринок, так і на експорт.
На основе результатов исследований в области водоподготовки в Укрнииспиртбиопрод разработана аппаратурно-технологическая схема очистки и кондиционирования воды блочного типа для приготовления высококачественных водок и ликероводочных напитков. Технология обеспечивает получение подготовленной воды, соответствующей требованиям к воде для высококачественных водок как на внутренний рынок, так и на экспорт.On the basis of results of investigations in the sphere of water purification, the UkrNDIspirtbioprod has developed a block-type equipment and process scheme of purification and conditioning of water for production of high-quality vodkas, liquer-vodkas products
The technology provides for obtaining the process water that meets the requirements of water for high-quality vodkas, liquer-vodkas products for both the domestic market and export.
 
Date 2013-12-25T10:43:02Z
2013-12-25T10:43:02Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Ковальчук, В. П. Водопідготовка в лікеро-горілчаному виробництві / В. П. Ковальчук, С. І. Олійник // Водопідготовка в харчовій промисловості. Аква-Україна-2006. Екологічні технології : матер. наук.-практ. конф., 19-21 вересня. 2006 р. – К.: Європейська водна Асоціація, 2006. – С. 356 – 358.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12500
 
Language other