Запис Детальніше

Інноваційна технологія сорбційного очищення води в лікеро-горілчаному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційна технологія сорбційного очищення води в лікеро-горілчаному виробництві
Инновационная технология сорбционной очистки воды в ликероводочном производстве
The innovative technology of sorption purification of of water in the production of liqueur and vodka
 
Creator Олійник, С. І.
Олейник, С. И.
Oliinyk, S. I.
Ковальчук, В. П.
Ковальчук, В. П.
Kovalchuk, V.
Опанасюк, Т. І.
Опанасюк, Т. И.
Opanacuk, T.
Ловягін, О. М.
Ловягин, А. Н.
Lovyagin, O.
 
Subject активність
окислюваність
горілка
адсорбенти
активность
окисляемость
водка
адсорбенты
activity
oxidation
vodka
adsorbents
 
Description Узагальнено результати досліджень сорбційного способу кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва. Наведено фізико-механічні та сорбційні характеристики сорбційних матеріалів. Встановлено, що фільтрувальний цикл збільшується в 1,5...1,7 рази та підвищується ефективність очищення води при використанні комбінацій сорбційних матеріалів різного типу в співвідношенні 1:1. Обобщены результаты исследований сорбционного способа кондиционирования воды для ликероводочного производства. Приведены физико-механические и сорбционные характеристики сорбционных материалов. Установлено, что фильтровальный цикл увеличивается в 1,5...1,7 раза и повышается эффективность очистки воды при использовании комбинаций сорбционных материалов разного типа в соотношении 1:1. Summarizes the findings of the research absorption method conditioning of water for the liqueur-vodka production. Installed the the physical-mechanical and sorption characteristics of sorption materials. It is established that the filtration cycle is increased in 1.5...1.7 times and increases the efficiency of water when using combinations of sorption materials of different types in the ratio of 1:1.
 
Date 2013-12-25T10:43:14Z
2013-12-25T10:43:14Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Інноваційна технологія сорбційного очищення води в лікеро-горілчаному виробництві / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, О. М. Ловягін // Инновационные технологии в пищевой промышленности : материалы ХI Междунар. науч. -практ. конф., 3-4 октября 2012 г. – Минск: РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию, 2012. – С. 280-282.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12502
 
Language other