Запис Детальніше

Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів
Ранговая оценка комбинированных мясопродуктов
Ranked combined assessment meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject сировинна база
збалансованість
комбіновані м’ясопродукти
сырьевая база
комбинированные м’ясопродукти
сбалансированность
combined meat products
balance
raw materials
 
Description У статті запропоновано та обгрунтовано новий метод комплексного оцінювання комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу. В статье предложен и обоснован новый метод комплексной оценки комбинированных мясопродуктов заданного химического состава.The paper proposes a new method and reasonably comprehensive assessment of combined meat given chemical composition.
 
Date 2013-12-26T09:19:05Z
2013-12-26T09:19:05Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Рангове оцінювання комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – К.: УДУХТ, 2002. - Вип. № 11. - С. 77-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12520
 
Language other