Запис Детальніше

Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження
Комбинированные мясопродукты с белковыми добавками животного и растительного происхождения
Combined meat protein supplement from animal and vegetable origin
 
Creator Клименко, М. М.
Клименко, М. М.
Klimenko, M.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Штонда, О. А.
Штонда, О. А.
Shtonda, O.
Сосіна, О. В.
Сосина, О. В.
Sosina, O.
 
Subject харчова цінність
комбіновані м'ясопродукти
сировина
пищевая ценность
сырье
комбинированные мясопродукты
food value
combined meat
raw
 
Description У статті йдеться про розроблення вдосконалених технологій по виробництву комбінованих м’ясопродуктів з підвищеним білковим, мінеральним та вітамінним вмістом, створення збалансованих за харчовою цінністю продуктів з використанням рослинної і тваринної сировини. В статье говорится о разработке усовершенствованных технологий по производству комбинированных мясопродуктов с повышенным белковым, минеральным и витаминным содержанием, создание сбалансированных по пищевой ценности продуктов с использованием растительного и животного сырья. The article deals with the development of advanced technologies for the production of meat products combined with a high protein, mineral and vitamin content creation balanced by the nutritional value of products using plant and animal material.
 
Date 2013-12-26T09:19:10Z
2013-12-26T09:19:10Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Комбіновані м’ясопродукти з білковими добавками тваринного і рослинного походження / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, О. А. Штонда, О. В. Сосіна // Вісник сумського національного аграрного університету : науково-методичний журнал серія “Тваринництво”. - Суми, 2002. - Вип. 6. - С. 379-382.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12521
 
Language other