Запис Детальніше

Визначення споживчої вартості комбінованих м`ясопродуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення споживчої вартості комбінованих м`ясопродуктів
Определение потребительской стоимостикомбинированных мясопродуктов
Definition of consumer value combinedmeat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject харчова цінність
паштети м’ясні
ковбаса варена
споживча вартість
пищевая ценность
паштеты мясные
колбаса вареная
потребительская стоимость
nutritional value
meat paste
boiled sausages
consumer value
 
Description У цій статті наведено приклад розрахунку споживчої вартості та результати обрахунку групи паштетних, варених і варено-копчених ковбас за алгоритмом рангового оцінювання комбінованих м`ясопродуктів, а також дано аналіз запропонованого нижче методу комплексного рангового оцінювання харчових продуктів і, зокрема, комбінованих м’ясопродуктів заданого хімічного складу.В этой статье приведен пример расчета потребительской стоимости и результаты расчета группы паштетных, вареных и варено-копченых колбас по алгоритму рангового оценивания комбинированных мясопродуктов, а также дан анализ предложенного ниже метода комплексного рангового оценивания пищевых продуктов и, в частности, комбинированных мясопродуктов заданного химического состава.This article provides an example of calculating the use value and the results of the calculation by group paste, boiled and boiled-smoked sausages by estimation algorithm combined meat products, as well as an analysis of the proposed method is integrated comprehensive rank evaluation of food and, in particular, the combined meat products given chemical composition.
 
Date 2013-12-26T09:19:15Z
2013-12-26T09:19:15Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Визначення споживчої вартості комбінованих м’ясопродуктів / В. М. Пасічний // Наукові праці НУХТ. – 2003. - № 14. – С. 81-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12522
 
Language other