Запис Детальніше

Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці
Производство мясных хлебов с мясом птицы
Production of meat loaves with meat poultry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Пампура, Т. В.
Пампура, Т. В.
Pampura, T.
 
Subject консерви
карагінани
м’ясо птиці
консервы
мясо птицы
каррагинаны
heat treatment
baking
poultry
meat loaves
 
Description У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. В статье приведены результаты исследования буферной емкости каррагинанов, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара при их совместном использовании, а также совместно с кухонной солью, хлоридом калия и пищевыми фосфатными солямиThe article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organoleptic
 
Date 2013-12-26T07:34:28Z
2013-12-26T07:34:28Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького, - Львів, 2005. – Т. 7, № 2, Ч. 5. - С. 90-93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12513
 
Language other