Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці
Производство мясных хлебов с мясом птицы Production of meat loaves with meat poultry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Пампура, Т. В. Пампура, Т. В. Pampura, T. |
|
Subject |
консерви
карагінани м’ясо птиці консервы мясо птицы каррагинаны heat treatment baking poultry meat loaves |
|
Description |
У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. В статье приведены результаты исследования буферной емкости каррагинанов, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара при их совместном использовании, а также совместно с кухонной солью, хлоридом калия и пищевыми фосфатными солямиThe article deals with developed new types of meat loaves and defined their quality indicators, including chemical composition, functional and technological and organoleptic
|
|
Date |
2013-12-26T07:34:28Z
2013-12-26T07:34:28Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Виробництво м`ясних хлібів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, Т. В. Пампура // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної медицини ім. С. З. Гжицького, - Львів, 2005. – Т. 7, № 2, Ч. 5. - С. 90-93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12513 |
|
Language |
other
|
|