Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці
Использование гидроколлоидов в производстве консервов с мясом птицы Use hydrocolloids in canned with poultry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Сабадаш, П. М. Сабадаш, П. М. Sabadash, P. |
|
Subject |
консерви
карагінани м’ясо птиці консервы мясо птицы каррагинаны canned carrageenan poultry |
|
Description |
У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. В статье приведены результаты исследования буферной емкости каррагинанов, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара при их совместном использовании, а также совместно с кухонной солью, хлоридом калия и пищевыми фосфатными солями.The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.
|
|
Date |
2013-12-26T09:18:59Z
2013-12-26T09:18:59Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Харчова промисловість. – 2005. - № 4. - С. 61-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12519 |
|
Language |
other
|
|