Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці
Использование гидроколлоидов в производстве консервов с мясом птицы
Use hydrocolloids in canned with poultry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Сабадаш, П. М.
Сабадаш, П. М.
Sabadash, P.
 
Subject консерви
карагінани
м’ясо птиці
консервы
мясо птицы
каррагинаны
canned
carrageenan
poultry
 
Description У статті викладені результати дослідження буферної ємкості карагінанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тара і гуару при використанні їх сукупно, а також сукупно з кухонною сіллю, хлоридом калію та харчовими фосфатними солями. В статье приведены результаты исследования буферной емкости каррагинанов, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара при их совместном использовании, а также совместно с кухонной солью, хлоридом калия и пищевыми фосфатными солями.The article presents the results of buffer capacity carrageenan, xanthan gum, Rozhkov tree, container and gum when used together and in conjunction with sodium chloride, potassium chloride and food phosphate salts.
 
Date 2013-12-26T09:18:59Z
2013-12-26T09:18:59Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Використання гідроколоїдів у виробництві консервів з м`ясом птиці / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Харчова промисловість. – 2005. - № 4. - С. 61-63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12519
 
Language other