Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом
Исследование использования пищевых добавок в производстве колбас с направленым автолизом Study use of food additives in the manufacture of sausages with directed autolysis |
|
Creator |
Ощіпок, І. М.
Ощипок, И. М. Oschipok, I. Ярошевич, В. І. Ярошевич, В. И. Jaroshevich, V. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Бойко, В. С. Бойко, В. С. Boyko, V. |
|
Subject |
м’ясні фарші
молочна сироватка технологія мікрофлора мясные фарши молочная сыворотка технология микрофлора minced meat milk whey technology microflora |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. В статье изложены результаты исследований технологических характеристик и изменения микробиологических показателей мясных фаршей в процессе посола.This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.
|
|
Date |
2013-12-26T09:19:21Z
2013-12-26T09:19:21Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом / М. І. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний, В. С. Бойко // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. - Львів: 2009. - Т. 11, № 3 (42), Ч. 3. - С. 274-279.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12523 |
|
Language |
other
|
|