Запис Детальніше

Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом
Исследование использования пищевых добавок в производстве колбас с направленым автолизом
Study use of food additives in the manufacture of sausages with directed autolysis
 
Creator Ощіпок, І. М.
Ощипок, И. М.
Oschipok, I.
Ярошевич, В. І.
Ярошевич, В. И.
Jaroshevich, V.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Бойко, В. С.
Бойко, В. С.
Boyko, V.
 
Subject м’ясні фарші
молочна сироватка
технологія
мікрофлора
мясные фарши
молочная сыворотка
технология
микрофлора
minced meat
milk whey
technology
microflora
 
Description У статті викладені результати досліджень технологічних характеристик та зміни мікробіологічних показників м’ясних фаршів в процесі посолу. В статье изложены результаты исследований технологических характеристик и изменения микробиологических показателей мясных фаршей в процессе посола.This paper presents the results of research and technological characteristics change microbiological minced meat during salting.
 
Date 2013-12-26T09:19:21Z
2013-12-26T09:19:21Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Дослідження використання харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом / М. І. Ощіпок, В. І. Ярошевич, В. М. Пасічний, В. С. Бойко // Науковий вісник ЛНУВМіБ ім. С. З. Гжицького. - Львів: 2009. - Т. 11, № 3 (42), Ч. 3. - С. 274-279.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12523
 
Language other