Запис Детальніше

Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці
Совершенствование технологии варено-копченых колбас из мяса птицы
Improvement to technology boiled-smoked sausages with poultry meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ощіпок, І. М.
Ощипок, И. М.
Oschipok, I.
Ярошевич, В. І.
Ярошевич, В. И.
Jaroshevich, V.
 
Subject м’ясні фарші
мікроелементи
технологія
мікрофлора
мясныефарши
микроэлементы
технология
микрофлора
minced meat
minerals
technology
microflora
 
Description Викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик варено-копчених ковбас з м’яса птиці з використанням регуляторів кислотності та біологічно активного наповнювача.Изложены результаты исследований химико-технологических характеристик варено-копченых колбас из мяса птицы с использованием регуляторов кислотности и биологически активного наполнителя.The results of investigations of chemical and technological characteristics of boiled-smoked sausages from poultry using acidity regulator and bioactive filler.
 
Date 2013-12-26T09:19:27Z
2013-12-26T09:19:27Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2010. - Том 12, Ч. 4, № 2 (44). – С. 176-179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12524
 
Language other