Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці
Совершенствование технологии варено-копченых колбас из мяса птицы Improvement to technology boiled-smoked sausages with poultry meat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ощіпок, І. М. Ощипок, И. М. Oschipok, I. Ярошевич, В. І. Ярошевич, В. И. Jaroshevich, V. |
|
Subject |
м’ясні фарші
мікроелементи технологія мікрофлора мясныефарши микроэлементы технология микрофлора minced meat minerals technology microflora |
|
Description |
Викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик варено-копчених ковбас з м’яса птиці з використанням регуляторів кислотності та біологічно активного наповнювача.Изложены результаты исследований химико-технологических характеристик варено-копченых колбас из мяса птицы с использованием регуляторов кислотности и биологически активного наполнителя.The results of investigations of chemical and technological characteristics of boiled-smoked sausages from poultry using acidity regulator and bioactive filler.
|
|
Date |
2013-12-26T09:19:27Z
2013-12-26T09:19:27Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Удосконалення технології варено-копчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, І. М. Ощіпок, В. І. Ярошевич // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2010. - Том 12, Ч. 4, № 2 (44). – С. 176-179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12524 |
|
Language |
other
|
|