Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем
Исследование влияния рецептурногого комбинирования сухой молочной сыворотки и зародышей пшеницы на биологическую ценность и гистологические характеристики мясных систем Study of effect combiningn prescription dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics meat systems |
|
Creator |
Іванов, С. В.
Иванов, С. В. Ivanov, S. Пасічний, В. М. Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Мороз, О. О. Мороз, А. А. Moroz, O. O. |
|
Subject |
сировина
біологічна цінність технологія ковбаси з м’яса птиці сырье биологическая ценность технология колбасы из мяса птицы raw material biological value technology sausages from poultry |
|
Description |
У статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. В статье говорится о влиянии рецептурного комбинирования молочной сыворотки и зародышей пшеницы на биологическую ценность и гистологические характеристики мясных систем.The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.
|
|
Date |
2013-12-26T09:19:33Z
2013-12-26T09:19:33Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Іванов, С. В. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2012. – Т. 14. – № 3, 53, Ч. 3. – С. 292-297.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12525 |
|
Language |
other
|
|