Запис Детальніше

Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем
Исследование влияния рецептурногого комбинирования сухой молочной сыворотки и зародышей пшеницы на биологическую ценность и гистологические характеристики мясных систем
Study of effect combiningn prescription dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics meat systems
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мороз, О. О.
Мороз, А. А.
Moroz, O. O.
 
Subject сировина
біологічна цінність
технологія
ковбаси з м’яса птиці
сырье
биологическая ценность
технология
колбасы из мяса птицы
raw material
biological value
technology
sausages from poultry
 
Description У статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. В статье говорится о влиянии рецептурного комбинирования молочной сыворотки и зародышей пшеницы на биологическую ценность и гистологические характеристики мясных систем.The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.
 
Date 2013-12-26T09:19:33Z
2013-12-26T09:19:33Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Іванов, С. В. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2012. – Т. 14. – № 3, 53, Ч. 3. – С. 292-297.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12525
 
Language other