Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів
Исследование структурно-механических свойств гелей алгината для производства мясных и мясосодержащих продуктов Study of the structural and mechanical properties of gels alginate for the production of meat and meat products |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
солі кальцію
гідратація гелі реологія альгінати соли кальция гели гидратация реология альгинаты calcium hydration gels rheology alginates |
|
Description |
У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів.В статье приведены результаты исследований структурно-механических показателей гелей альгинатов и подтверждена возможность их использования в технологии мясопродуктов.The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology.
|
|
Date |
2013-12-26T09:19:39Z
2013-12-26T09:19:39Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12526 |
|
Language |
other
|
|