Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясо містких продуктів
Исследование структурно-механических свойств гелей алгината для производства мясных и мясосодержащих продуктов
Study of the structural and mechanical properties of gels alginate for the production of meat and meat products
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject солі кальцію
гідратація
гелі
реологія
альгінати
соли кальция
гели
гидратация
реология
альгинаты
calcium
hydration
gels
rheology
alginates
 
Description У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та підтверджена можливість їх використання в технології м'ясопродуктів.В статье приведены результаты исследований структурно-механических показателей гелей альгинатов и подтверждена возможность их использования в технологии мясопродуктов.The results of studies of structural and mechanical properties of alginate gels and confirmed the possibility of their use in meat technology.
 
Date 2013-12-26T09:19:39Z
2013-12-26T09:19:39Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва м'ясних та м'ясомістких продуктів / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – Т. 15, Ч. 3, № 2 (44). – С. 125-129.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12526
 
Language other