Запис Детальніше

Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці
Оптимизация рецептурного состава мясных и мясовместительных полукопченых колбас из мяса птицы
Optimization of the prescription composition meat smoked sausage of poultry
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Мороз, О. О.
Мороз, А. А.
Moroz, O. O.
 
Subject сировина
сироватка
технологія
м’ясо птиці
сырье
сыворотка
технология
мясоптицы
raw
whey
technology
poultry
 
Description У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці.В статье изложены результаты исследований химико-технологических характеристик полукопченых колбас из мяса птицы с использованием молочной сыворотки и зародышей пшеницы.This paper presents the results of studies of chemical and technological characteristics of smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.
 
Date 2013-12-26T09:19:44Z
2013-12-26T09:19:44Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Оптимізація рецептурного складу м’ясних та м’ясомістких напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – № 1 (55). – С. 130-133.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12527
 
Language other