Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація рецептурного складу м'ясних та м'ясомістких напівкопчених ковбас з м'ясом птиці
Оптимизация рецептурного состава мясных и мясовместительных полукопченых колбас из мяса птицы Optimization of the prescription composition meat smoked sausage of poultry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Мороз, О. О. Мороз, А. А. Moroz, O. O. |
|
Subject |
сировина
сироватка технологія м’ясо птиці сырье сыворотка технология мясоптицы raw whey technology poultry |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці.В статье изложены результаты исследований химико-технологических характеристик полукопченых колбас из мяса птицы с использованием молочной сыворотки и зародышей пшеницы.This paper presents the results of studies of chemical and technological characteristics of smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.
|
|
Date |
2013-12-26T09:19:44Z
2013-12-26T09:19:44Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Оптимізація рецептурного складу м’ясних та м’ясомістких напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2013. – № 1 (55). – С. 130-133.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12527 |
|
Language |
other
|
|