Запис Детальніше

Спосіб обробки для інгібування патогенів при виробництві м’ясних продуктів (Патент № 80721)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб обробки для інгібування патогенів при виробництві м’ясних продуктів (Патент № 80721)
Способ обработки для ингибирования патогенов при производстве мясных продуктов (Патент № 80721)
Processing method for inhibiting pathogens meat products (Patent № 80721)
 
Creator Іванов, С. В.
Иванов, С. В.
Ivanov, S.
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Олішевський, В. В.
Олишевский, В. В.
Olishevskyi, V.
Маринін, А. І.
Маринин, А. И.
Marynin, A.
Іванова, М. М.
Иванова, М. М.
Ivanova, M.
 
Subject патогени
пароповітряна суміш
інгібування
бактеріостатичний ефект
нанокомпозити
патогены
ингибирование
паровоздушная смесь
бактериостатический эффект
нанокомпозиты
nanocomposites
pathogens vapor
inhibition
bacteriostatic effect
 
Description Формула корисної моделі:
1. Розроблено спосіб обробки для інгібування патогенів при виробництві м'ясних продуктів, який включає підготовку в'ялених, запечених або варених продуктів, інгібування патогенів на поверхні із використанням бактерицидів з подальшим упаковуванням при температурі 5-10 °С, який відрізняється тим, що інгібування патогенів на поверхні продукту проводять з використанням нанокомпозитів, шляхом занурення продукту в бактерицидний розчин препарату з подальшим стіканням на перфорованих сітках і підсушенням при температурі 20-45 °С протягом 10-45 хв.
2. Розроблено спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що інгібування патогенів на поверхні продукту бактеростатичним препаратом, з використанням бактерицидних нанокомпозитів, проводять шляхом короткочасного обдування пароповітряною сумішшю, що містить леткі форми інгібіторів патогенних бактерій при температурі 90-110°С протягом 5-10 сек.
Формула полезной модели:
1. Разработан способ обработки для ингибирования патогенов при производстве мясных продуктов, который включает подготовку вяленых, запеченных или вареных продуктов, ингибирование патогенов на поверхности с использованием бактерицидов с последующим упаковкой при температуре 5-10°С, отличающийся тем , что ингибирование патогенов на поверхности продукта проводят с использованием нанокомпозитов, путем погружения продукта в бактерицидный раствор препарата с последующим стечением на перфорированных сетках и подсушивания при температуре 20-45°С втечение 10-45 мин.
2. Разработан способ по п. 1, отличающийся тем, что ингибирование патогенов на поверхности продукта бактеростатичним препаратом, с использованием бактерицидных нанокомпозитов, проводят путем кратковременного обдува паровоздушной смесью, содержащей летучие формы ингибиторов патогенных бактерий при температуре 90-110 ° С в течение 5-10 сек.
Formula utility model:
1. A processing method for inhibiting pathogens in meat products , which includes the preparation of dried , roasted or boiled foods inhibit pathogens on the surface using bactericides , followed by packaging at a temperature of 5-10 ° C, which is characterized in that the inhibition of pathogens on the surface of the product is carried out using nanocomposites by immersing the product in bactericidal drug solution and then draining into perforated mesh and dried at a temperature of 20-45°C for 10-45 min.
2. A method according to claim 1, characterized in that the inhibition of pathogens on the surface of the product bakterostatychnym drug using bactericidal nanocomposites is made by blowing short- vapor mixture containing volatile forms of inhibitors of pathogenic bacteria at a temperature of 90-110 °C for 5-10 sec.
 
Date 2013-12-26T09:19:53Z
2013-12-26T09:19:53Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Патент № 80721UA, МПК А23В 4/30 (2006.01) Спосіб обробки для інгібування патогенів при виробництві м'ясних продуктів / Іванов С. В., Пасічний В. М., Олішевський В. В., Маринін А. І., Іванова М. М. ; власник НУХТ. — № u 2012 14265; заявл. 13.12.2012; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11, 2013 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12528
 
Language other