М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М'ясні котлети з зародками пшениці (Патент № 82763)
Мясные котлеты с зародышами пшеницы (Патент № 82763) Meat cutlets with wheat germ (Patent № 82763) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Повх, Т. М. Повх, Т. М. Povkh, T. |
|
Subject |
солод
водорості ламінарії котлети зародки пшениці гідратація солод котлеты водоросли ламинарии зародыши пшеницы гидратация malt seaweed kelp burgers wheat germ hydration |
|
Description |
Формула корисної моделі: розроблено рецептуру м'ясних котлет з зародками пшениці, які містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно сухарне, сіль, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно на підсипку, яйця, цибулю та воду на гідратацію водоростей, які відрізняються тим, що додатково включають зародки пшениці, солод квасолі та воду на гідратацію зародків пшениці у наступному співвідношенні, мас. %: м'ясо куряче 25,0-30,0 свинина напівжирна 25,0-30,0 зародки пшениці 2,0-4,0 вода на гідратацію зародків пшениці 4,0-8,00 солод квасолі 3,0-4,0 яйця 5,0-10,0 цибуля 5,0-10,00 масло вершкове 1,0-2,0 борошно сухарне 2,0-3,0 борошно на підсипку 2,0-3,0 водорості ламінарії 1,0-3,0 вода на гідратацію водоростей 5,0-7,0 сіль кухонна 1,0-1,3. Формула полезной модели: разработано рецептуру мясных котлет с зародышами пшеницы, которые содержат мясо куриное, свинину полужирную, муку сухарные, соль, водоросли ламинарии, масло сливочное, мука на подсыпку, яйца, лук и воду на гидратацию водорослей, которые отличаются тем, что дополнительно включают зародыши пшеницы, солод фасоли и воду на гидратацию зародышей пшеницы в следующем соотношении, мас. %: мясо куриное 25,0-30,0 свинина полужирная 25,0-30,0 зародыши пшеницы 2,0-4,0 вода на гидратацию зародышей пшеницы 4,0-8,00 солод фасоли 3,0-4,0 яйца 5,0-10,0 лук 5,0-10,00 масло сливочное 1,0-2,0 мука сухарная 2,0-3,0 муку на подсыпку 2,0-3,0 водоросли ламинарии 1,0-3,0 вода на гидратацию водорослей 5,0-7,0 соль поваренная 1,0-1,3. Formula useful model: development of meat meatballs recipe with wheat germ, which contain chicken meat, pork bold, rusks flour, salt, seaweed kelp, butter, flour for addition, egg, onion and water for hydration algae that differ that additionally include wheat germ, malt beans and water for hydration of wheat germ in the following proportions, by weight. %: chicken meat 25,0 - 30,0 pork bold 25,0 - 30,0 wheat germ 2,0 - 4,0 water for hydration wheat germ 4,0 - 8,00 malt beans 3.0 - 4.0 eggs 5,0 - 10,0 onion 5,0 - 10,00 butter 1.0 - 2.0 flour rusks 2.0 - 3.0 flour for addition 2.0 - 3.0 seaweed kelp 1,0 - 3,0 water for hydration 5,0 - 7,0 algae salt 1.0 - 1.3. |
|
Date |
2013-12-26T09:20:01Z
2013-12-26T09:20:01Z 2013 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент № 82763 UA, МПК А23C 1/31 (2006.01) М'ясні котлети з зародками пшениці / Пасічний В. М., Повх Т. М. ; власник НУХТ. — № u 2013 00860; заявл. 24.01.2013 ; опубл. 12.08.2013, Бюл. № 15, 2013 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12529 |
|
Language |
other
|
|