Molecular gastronomy: the new est trend in cooking
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Molecular gastronomy: the new est trend in cooking
Молекулярна кухня: найновіший тренд в приготуванні їжі Молекулярная кухня: новейший тренд в приготовлении пищи |
|
Creator |
Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н. Kohan, O. Сіменок, І. Сименок, И. Simenok, I. |
|
Subject |
emulsification
spherification chemistry physics molecularcuisine емульгування хімія сферифікація фізика молекулярна кухня эмульгирование сферификация химия физика молекулярная кухня |
|
Description |
In the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.У тезах розглянута історія створення молекулярної кухні, її основні методи та принципи.Знання законів хімії та фізики допомагає кулінарам створювати страви молекулярної кухні, зберігаючи всі поживні властивості продуктів.В тезисах рассмотрена история создания молекулярной кухни, ее основные методы и принципи.Знання законов химии и физики помогает кулинарам создавать блюда молекулярной кухни, сохраняя все питательные свойства продуктов.
|
|
Date |
2013-12-26T10:49:13Z
2013-12-26T10:49:13Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Kohan, O. Molecular gastronomy: the new est trend in cooking / O. Kohan, I. Simenok // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. - С. 438-440.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12540 |
|
Language |
other
|
|