Запис Детальніше

Molecular gastronomy: the new est trend in cooking

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Molecular gastronomy: the new est trend in cooking
Молекулярна кухня: найновіший тренд в приготуванні їжі
Молекулярная кухня: новейший тренд в приготовлении пищи
 
Creator Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Kohan, O.
Сіменок, І.
Сименок, И.
Simenok, I.
 
Subject emulsification
spherification
chemistry
physics
molecularcuisine
емульгування
хімія
сферифікація
фізика
молекулярна кухня
эмульгирование
сферификация
химия
физика
молекулярная кухня
 
Description In the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.У тезах розглянута історія створення молекулярної кухні, її основні методи та принципи.Знання законів хімії та фізики допомагає кулінарам створювати страви молекулярної кухні, зберігаючи всі поживні властивості продуктів.В тезисах рассмотрена история создания молекулярной кухни, ее основные методы и принципи.Знання законов химии и физики помогает кулинарам создавать блюда молекулярной кухни, сохраняя все питательные свойства продуктов.
 
Date 2013-12-26T10:49:13Z
2013-12-26T10:49:13Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Kohan, O. Molecular gastronomy: the new est trend in cooking / O. Kohan, I. Simenok // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. - С. 438-440.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12540
 
Language other