Запис Детальніше

Functional ingredients in confectionary

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Functional ingredients in confectionary
Інгредієнти оздоровчого призначення в кондитерських виробів
Ингредиентыоздоровительногоназначения в кондитерскихизделий
 
Creator Кохан, О. М.
Кохан, Е. Н.
Kohan, O.
Зятюк, О.
Зятюк, О.
Zyatyuk, O.
Кондауров, К.
Кондауров, К.
Kondaurov, K.
 
Subject health benefits
healthy additive
medicated confectionery
functional foods
користь для здоров'я
корисні добавки
кондитерські виробиз лікувальними властивостями
продукти оздоровчого призначення
польза для здоровья
полезные добавки
кондитерские изделия с лечебными свойствами
продукты оздоровительного назначения
 
Description In theses say about the nature and function of health improvement products and their main types. The main purpose of these products is to contribute to improved health and improve the nutritional value of food.У тезах мовиться про сутність та функції продуктів оздоровчого призначення та їх основні види. Основне призначення цих продуктів полягає у тому, щоб сприяти зміцненню здоров’я людини та покращувати поживну цінність їжі.В тезисах говорится о сущности и функции продуктов оздоровительного назначения и их основные виды. Основное назначение этих продуктов заключается в том, чтобы способствовать укреплению здоровья человека и улучшать питательную ценность пищи.
 
Date 2013-12-26T10:49:27Z
2013-12-26T10:49:27Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Kohan, O. Functional ingredients in confectionary / O. Kohan, O. Zyatyuk, K. Kondaurov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 79-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013 р. - К.: НУХТ, 2013. - Ч. 4. – С. 441-443.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12542
 
Language other