Методичні вказівки до виконангня курсової роботи з дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа")
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконангня курсової роботи з дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа")
|
|
Creator |
Балацька , Н.Ю.
Сегеда, І.В. |
|
Subject |
План 2014
|
|
Description |
Методичні вказівки до виконангня курсової роботи з дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа") / Харк. нац. акад. міськ. госп-ва; уклад.: Балацька Н.Ю. – Х.: ХНАМГ, 2014
|
|
Date |
2012-12-27
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/msword
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/28059/1/2014%20%D0%91%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%86%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D0%9C%D0%92%20%D0%9A%D0%9F%20%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%20%D0%93%D0%A0%D0%A1%20%D0%B4%D0%BD%20%20%D0%B7%D0%B0%D0%BE%D1%87.doc
Балацька , Н.Ю. и Сегеда, І.В. (2012) Методичні вказівки до виконангня курсової роботи з дисципліни "Проектування об'єктів готельно-ресторанного господарства" (для студентів 5-го курсу денної та 6-го курсу заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рвівня магістр, спеціаліст спеціальностей 8.14010101, 7.14010101 - "Готельна і ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (Не опубликован) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/28059/
|
|