Запис Детальніше

Захист працівників від впливу небезпечних та шкідливих факторів

Electronic Volodymyr Dahl East Ukrainian National University Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Захист працівників від впливу небезпечних та шкідливих факторів
 
Creator Дейнека, І. Г.
Мичко, А. А.
 
Description Монографія присвячена проблемам охорони праці робітників підприємств, які використовують та отримують мінеральні кислоти, теоретично-методологічним основам визначення ступеня надійності кислотозахисних костюмів від впливу агресивних середовищ, а також обгрунтуванню вибору показників для оцінки ступеня надійності спеціальних матеріалів, з яких виготовляють кислотизахисний одяг. У зв’язку з цим був проведений аналіз стану охорони праці на машинобудівних підприємствах (цехи гальванотехніки) та на підприємствах виробництва сірчаної, азотної, соляної і фосфорної кислот, а також приведені характеристики небезпечних та шкідливих факторів.
Монографія призначена для використання у навчальному процесі підготовки магістрів та спеціалістів напрямку «Технологія виробів легкої промисловісті»
 
Publisher СНУ ім. В. Даля
 
Date 2014-01-27T07:05:12Z
2014-01-27T07:05:12Z
2013
 
Type Other
 
Identifier Дейнека І. Г. Захист працівників від впливу небезпечних та шкідливих факторів: монографія [Електронний ресурс] / І. Г. Дейнека, А. А. Мичко. - Луганськ: Вид-во СНУ ім. В. Даля, 2013. – 165 с.
http://dspace.snu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3568
 
Language uk