Запис Детальніше

Роль і значення спецкурсів у формуванні літературознавчої компетентності майбутнього вчителя-словесника

Институционный репозиторий Киевского университета имени Бориса Гринченко

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль і значення спецкурсів у формуванні літературознавчої компетентності майбутнього вчителя-словесника
Роль и значение спецкурсов в формировании литературоведческой компетентности будущего учителя-словесника
The role and importance in shaping the courses of literary competence of the future teacher philologist
 
Creator Базиль, Людмила Олександрівна
 
Subject Збірники наукових праць
 
Description У статті на основі теоретичного аналізу навчальних планів підготовки фахівців за спеці¬альністю учитель української мови і літератури, висвітлено роль і значення спецкурсів і спецсемінарів у формуванні літературознавчої компетентності як складного цілісного комплексу, що поєднує в собі освітньо-змістовий, ціннісно-орієнтаційний, діяльнісно-практичний компоненти.
В статье на основе теоретического анализа учебных планов подготовки специалистов по специальности учитель украинского языка и литературы, освещены роль и значение спецкурсов и спецсеминар в формировании литературоведческой компетентности как сложного целостного комплекса, сочетающего в себе образовательно-содержательный, ценностно-ориентационной, деятельностно-практический компоненты.
In the article on the basis of theoretical analysis of curricula for training the Ukrainian language and literature teachers the role and importance of special courses and seminars in the formation of literary competence as an integral complex which combines educational, valuable-orientation, practical components is described.
 
Date 2012
 
Type Стаття
PeerReviewed
 
Format text
 
Identifier http://elibrary.kubg.edu.ua/3259/1/Bazil_L_2.pdf
Базиль, Людмила Олександрівна (2012) Роль і значення спецкурсів у формуванні літературознавчої компетентності майбутнього вчителя-словесника Педагогічна освіта: теорія і практика (10). с. 109-116.
 
Relation http://elibrary.kubg.edu.ua/3259/