Запис Детальніше

Вплив бактеріального вагінозу на перебіг вагітності

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив бактеріального вагінозу на перебіг вагітності
 
Creator Кириленко, Микола Максимович
Кириленко, Николай Максимович
Kyrylenko, Mykola Maksymovych
 
Subject бактеріальний вагіноз
бактериальный вагиноз
перебіг вагітності
протекание беременности
мікробіоценоз
микробиоценоз
 
Description Захворювання сечостатевих органів, спричинені патогенними та умовно-патогенними мікроорга¬нізмами, що призводять до дисбіозу сечостатевих органів, залишаються нагальною проблемою сучас¬них дерматовенерології, гінекології та урології. Знач¬ною мірою вони пов'язані з певними труднощами ді¬агностики, резистентністю до лікування, надзвичай¬но високою поширеністю та можливістю розвитку тяжких ускладнень, особливо тих, що впливають на репродуктивну функцію людини.
Ускладнення, пов'язані з бактеріальним вагінозом, включають хронічні запальні процеси внут¬рішніх статевих органів, розвиток спайкових про¬цесів органів малого тазу, неплідність, самовільне переривання вагітності на різних термінах, крім того, збудники БВ можуть впливати на розвиток злоякісних пухлин.
 
Publisher СумДУ; Мед. ін-т
 
Date 2014-02-07T09:36:39Z
2014-02-07T09:36:39Z
2013
 
Type Masters thesis
 
Identifier Кириленко, М.М. Вплив бактеріального вагінозу на перебіг вагітності: Робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра; спец.: 14.01.01 - акушерство та гінекологія / М.М. Кириленко; Наук. кер. В.І. Бойко. - Суми: СумДУ; Мед. ін-т, 2013. - 89 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/33914
 
Language uk