Запис Детальніше

Англійська мова. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Англійська мова. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей
Английский язык. Научное пособие для студентов экономических специальностей
English for Economists
 
Creator Шапран, Л. Ю.
Шапран, Л. Ю.
Shapran, L.
Чередніченко, Г. А.
Чередниченко, Г. А.
Cherednichenko, G.
Куниця, Л. І.
Куница, Л. И.
Kunytsia, L.
 
Subject управління організацією
структура організації
форми організації бізнесу
структурна схема організації
структурная схема организации
управление организацией
структура организации
формы организации бизнеса
company finance
motivation
company structure
forms of business ownership
organisation charts
company management
 
Description Даний навчальний посібник розрахований на студентів, які вивчають англійську мову з метою використання її в професійній діяльності, в практичній роботі за кордоном або в межах країни, для роботи з іноземними клієнтами. Він спрямований на ознайомлення студентів з особливостями функціонування організацій, вивчення та закріплення основної термінології, яка необхідна для здійснення бізнес-комунікації, розвиток навичок спілкування в реальних ситуаціях професійного спілкування, розширення їх словникового запасу.


Данное учебное пособие рассчитано на студентов, которые изучают английский язык для использования его в своей профессиональной деятельности , в практической работе за границей или в пределах страны, для работы с иностранными клиентами. Оно направлено на ознакомление студентов с особенностями функционирования организаций, изучение и закрепление основной терминологии, необходимой для осуществления бизнес-коммуникации, развитие навыков общения в реальных ситуациях профессионального общения, расширение их словарного запаса.

Study guide is aimed at students who study English to use it in their profession, in the work abroad or within the country while working with foreign clients. It is aimed at giving students information about peculiarities of the work of different companies, learning basic terminology necessary for business communication, developing communication skills in real professional communication situations, broadening their vocabulary.
 
Date 2014-02-10T11:47:01Z
2014-02-10T11:47:01Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Шапран, Л. Ю. Англійська мова [Електронний ресурс]: навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей. / Л. Ю. Шапран, Г. А. Чередніченко, Л. І. Куниця. – К: НУХТ, 2013. – 173 с. Режим доступу: http://library.nuft.edu.ua/ebook/file/41,30.pdf
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12594
 
Language other