Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа").

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа").
 
Creator Зайцева, І.С.
Мураєва, О.О.
Панайотова, Т.Д.
 
Subject Пищевая химия
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/35357/1/%282011%20%D0%BF%D0%B5%D1%87.%20135%D0%9C%20%D0%BF%D0%B8%D1%89.%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F%29.pdf
Зайцева, І.С. и Мураєва, О.О. и Панайотова, Т.Д. (2014) Методичні вказівки до виконання самостійної, контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Харчова хімія" (для студентів 1 – 2 курсів денної та заочної форм навчання напряму 6.140101 – “Готельно-ресторанна справа"). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/35357/