Запис Детальніше

Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
Анализ риска возникновения аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности как фактор повышения опасности их функционирования
Risk analysis of emergency situations in the food industry, increasing the risk factor in their operation
 
Creator Заболотько, Л. О.
Заболотько, Л. А.
Zabolotko, L.
Володченкова, Н. В.
Володченкова, Н. В.
Volodchenkova, N.
 
Subject Зони руйнування
зоны разрушения
zone of destruction
повітряна вибухова хвиля
воздушная ударная волна
air blast
стійкість будівель
устойчивость зданий
resistance of buildings
 
Description Роботою запропоновано проведення оцінки ризику виникнення аварій та аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості. Для виконання поставленої задачі ставиться мета дослідити показники оцінки ризику. Основними заходами з безпеки функціонування підприємств харчової промисловості слід вважати: адміністративні, організаційні, інженерно-технічні, режимно-обмежувальні, ідентифікація відповідних об’єктів, розробка планів ліквідації аварій (аварійних ситуацій) (ПЛАСів), управління замінами елементів технологічного обладнання та дотриманням технологічного регламенту підприємства, огляд та аудит функціонування підприємства.
Работой предложено проведение оценки риска возникновения аварий и аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности. Для выполнения поставленной задачи ставится цель исследовать показатели оценки риска. Основными мероприятиями по безопасности функционирования предприятий пищевой промышленности следует считать: административные, организационные, инженерно-технические, режимно-ограничительные, идентификация соответствующих объектов, разработка планов ликвидации аварий (аварийных ситуаций) (ПЛАСов), управление заменами элементов технологического оборудования и соблюдением технологического регламента предприятия, обзор и аудит функционирования предприятия.
Paper presents the evaluation of the risk of accidents and emergencies in the food industry. To perform the task aims to explore the performance of risk assessment. The main activities of the safety of the food industry should be considered: administrative, organizational, engineering, regime-restrictive identification of relevant facilities, development of emergency response plans (emergency) (PLAS), replace the control process equipment and process compliance regulations company, review and audit the functioning of the company.
 
Date 2014-02-12T09:12:54Z
2014-02-12T09:12:54Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Заболотько, Л. О. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Л. О. Заболотько, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наук. конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. – Ч. 2. с. 374-375.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12658
 
Language uk_UK