Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування
Анализ риска возникновения аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности как фактор повышения опасности их функционирования Risk analysis of emergency situations in the food industry, increasing the risk factor in their operation |
|
Creator |
Заболотько, Л. О.
Заболотько, Л. А. Zabolotko, L. Володченкова, Н. В. Володченкова, Н. В. Volodchenkova, N. |
|
Subject |
Зони руйнування
зоны разрушения zone of destruction повітряна вибухова хвиля воздушная ударная волна air blast стійкість будівель устойчивость зданий resistance of buildings |
|
Description |
Роботою запропоновано проведення оцінки ризику виникнення аварій та аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості. Для виконання поставленої задачі ставиться мета дослідити показники оцінки ризику. Основними заходами з безпеки функціонування підприємств харчової промисловості слід вважати: адміністративні, організаційні, інженерно-технічні, режимно-обмежувальні, ідентифікація відповідних об’єктів, розробка планів ліквідації аварій (аварійних ситуацій) (ПЛАСів), управління замінами елементів технологічного обладнання та дотриманням технологічного регламенту підприємства, огляд та аудит функціонування підприємства. Работой предложено проведение оценки риска возникновения аварий и аварийных ситуаций на предприятиях пищевой промышленности. Для выполнения поставленной задачи ставится цель исследовать показатели оценки риска. Основными мероприятиями по безопасности функционирования предприятий пищевой промышленности следует считать: административные, организационные, инженерно-технические, режимно-ограничительные, идентификация соответствующих объектов, разработка планов ликвидации аварий (аварийных ситуаций) (ПЛАСов), управление заменами элементов технологического оборудования и соблюдением технологического регламента предприятия, обзор и аудит функционирования предприятия. Paper presents the evaluation of the risk of accidents and emergencies in the food industry. To perform the task aims to explore the performance of risk assessment. The main activities of the safety of the food industry should be considered: administrative, organizational, engineering, regime-restrictive identification of relevant facilities, development of emergency response plans (emergency) (PLAS), replace the control process equipment and process compliance regulations company, review and audit the functioning of the company. |
|
Date |
2014-02-12T09:12:54Z
2014-02-12T09:12:54Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Заболотько, Л. О. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Л. О. Заболотько, Н. В. Володченкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 78 міжнародна наук. конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012 р. – Ч. 2. с. 374-375.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12658 |
|
Language |
uk_UK
|
|