Запис Детальніше

Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків
Влияние дисперсности известкового молока на процесс сатурации и качество очищенных соков
Influence of dispersion of limewater is on the process of saturacii and quality of the cleared juices
 
Creator Кос, Т. С.
Кос, Т. С.
Kos, T.
Вєрченко, Л. М.
Верченко, Л. М.
Verchenko, L.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Мірошник, В. О.
Мирошник, В. А.
Miroshnik, V.
 
Subject вапняк
вапно
вапняне молоко
дисперсність
питома поверхня
дифузійний сік
сатурація
известняк
известь
известковое молоко
дисперсность
удельная поверхность
диффузионный сок
сатурація
limestone
lime
lime milk
dispersion
specific surface
diffusive juice
saturatsiya
 
Description У статті наводяться експериментальні та теоретичні дані про вплив твердої фази вапняного молока з різним ступенем дисперсності на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соків.В статье приводятся экспериментальные и теоретические данные о влиянии твердой фазы известкового молока с разной степенью дисперсности на процесс очистки диффузионного сока и качество очищенных соков.In the article experimental and theoretical information over is brought about influencing of hard phase of lime milk with the different degree of dispersion on the process of cleaning of diffusive juice and quality of the cleared juices.
 
Date 2014-02-12T08:29:52Z
2014-02-12T08:29:52Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Кос, Т. С. Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків / Т. С. Кос, Л. М. Вєрченко, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Харчова наука і технологія. – 2009. - № 4 (9). – С. 45 – 48.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12651
 
Language other