Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)
Способ получения диффузионного сока Method of receipt of diffusive juice |
|
Creator |
Купчик, М. П.
Лісовенко, В. Т. Ліпєц, А. А. Вознюк, В. В. Гусятинська, Н. А. Тетеріна, С. М. Чорна, Т. М. Купчик, М. П. Лісовенко, В. Т. Липец, А. А. Вознюк, В. В. Гусятинская, Н. А. Тетерина, С. Н. Чорная, Т. Н. Kupchik, M. P. Lisovenko, V. Lipec, A. Voznuk, V. Gusyatynska, N. Teterina, S. Chorna, T. |
|
Subject |
втрати цукрози від розкладання
мікробіологічні процеси екстрагування дезінфектант потери сахарозы микробиологические процессы екстрагирование дезинфектант loss of sucrose decomposition microbiological processes extraction disinfectant |
|
Description |
Спосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків. Способ получения диффузионного сока, который включает измельчение, извлечение сахарозы из свекловичной стружки водой и периодическое введение дезинфектанта в аппарат, который отличается тем, что в качестве дезинфектанта используются соли полигексаметиленгуанидина в количестве 0,001-0,003 % к массе переработанной свеклы. Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beet |
|
Date |
2014-02-12T08:55:25Z
2014-02-12T08:55:25Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на корисну модель 8854 UA, МПК C13D 1/10 Спосіб одержання дифузійного соку / Купчик М.П., Лісовенко В.Т., Ліпєц А.А., Вознюк В.В., Гусятинська Н.А., Тетеріна С.М., Чорна Т.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2005 02367; заявл. 16.03.2005; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12654 |
|
Language |
uk_UK
|
|