Запис Детальніше

Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб одержання дифузійного соку (Деклараційний патент на корисну модель № 8854)
Способ получения диффузионного сока
Method of receipt of diffusive juice
 
Creator Купчик, М. П.
Лісовенко, В. Т.
Ліпєц, А. А.
Вознюк, В. В.
Гусятинська, Н. А.
Тетеріна, С. М.
Чорна, Т. М.
Купчик, М. П.
Лісовенко, В. Т.
Липец, А. А.
Вознюк, В. В.
Гусятинская, Н. А.
Тетерина, С. Н.
Чорная, Т. Н.
Kupchik, M. P.
Lisovenko, V.
Lipec, A.
Voznuk, V.
Gusyatynska, N.
Teterina, S.
Chorna, T.
 
Subject втрати цукрози від розкладання
мікробіологічні процеси
екстрагування
дезінфектант
потери сахарозы
микробиологические процессы
екстрагирование
дезинфектант
loss of sucrose decomposition
microbiological processes
extraction
disinfectant
 
Description Спосіб одержання дифузійного соку,що включає подрібнення буряку на стружку, вилучення сахарози з бурякової стружки живильною водою при періодичному введенні дезінфектанту в сокостружкову суміш який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують солі полiгексаметиленгyанiдину у кiлькоcті 0,001-0,003 % до маси перероблених буряків.

Способ получения диффузионного сока, который включает измельчение, извлечение сахарозы из свекловичной стружки водой и периодическое введение дезинфектанта в аппарат, который отличается тем, что в качестве дезинфектанта используются соли полигексаметиленгуанидина в количестве 0,001-0,003 % к массе переработанной свеклы.

Method of receipt of diffusive juice which includes growing shallow, extraction of saccharose from the sugar-beet shaving by water and periodic introduction of disinfectant to the extractor, which differs that as a disinfectant poligeksametilenguanidin used are in an amount 0,001-0,003 % to mass of done beet
 
Date 2014-02-12T08:55:25Z
2014-02-12T08:55:25Z
2005
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель 8854 UA, МПК C13D 1/10 Спосіб одержання дифузійного соку / Купчик М.П., Лісовенко В.Т., Ліпєц А.А., Вознюк В.В., Гусятинська Н.А., Тетеріна С.М., Чорна Т.М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2005 02367; заявл. 16.03.2005; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12654
 
Language uk_UK