Моделювання процесу приготування рідкої опари з використанням стисненого повітря і води під тиском
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Моделювання процесу приготування рідкої опари з використанням стисненого повітря і води під тиском
Моделирование процесса приготовления жидкой опары с использованием сжатого воздуха и воды под давлением Modeling the process of the preparation liquid sponge dough using compressed air and water under pressure |
|
Creator |
Чепелюк, О. О.
Чепелюк, Е. А. Chepelyuk, O. O. Чепелюк, О. М. Чепелюк, А. Н. Chepelyuk, O. M. |
|
Subject |
опара
тісто стиснене повітря швидкість концентрація опара тесто сжатый воздух скорость концентрация sponge dough dough compressed air speed concentration |
|
Description |
Розглянуто процес приготування рідких тістових напівфабрикатів і тіста, який базується на інтенсивному зволоженні сипких компонентів струменем води або дріжджової емульсії. Дослідження виконано з використанням програмного комплексу Flow Vision. Проаналізовано вплив швидкості подачі борошна і рідких компонентів на зміну концентрації борошна по об’єму ємності та дисипацію енергії в апараті. Отримані результати використані для створення експериментальної установки і вибору режимів її роботи. Рассмотрен процесс приготовления жидких тестовых полуфабрикатов и теста, который базируется на интенсивном увлажнении сыпучих компонентов струей воды или дрожжевой эмульсии. Исследование выполнено с использованием программного комплекса Flow Vision. Проанализировано влияние скорости подачи муки и жидких компонентов на изменение концентрации муки по объему емкости и рассеивание энергии в аппарате. Полученные результаты использованы для создания экспериментальной установки и выбора режимов ее работы. The process of preparation liquid semifinished products and the dough which is based on intensive wetting flow of the water or yeast emulsion of powdery components was observed. The study was conducted using the software complex Flow Vision. The influence of the flour and liquid components feed rate on the change in flour concentration in tank volume and energy dissipation in the device was analyzed. The results were used to create the experimental setting and to choose her operation modes. |
|
Date |
2014-02-12T09:42:24Z
2014-02-12T09:42:24Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Чепелюк, Е. А. Моделирование процесса приготовления жидкой опары с использованием сжатого воздуха и воды под давленим / Е. А. Чепелюк, А. Н. Чепелюк // Материалы XVI Международной научно-практической конференции «Современные технологии сельскохозяйственного производства». – Гродно: ГГАУ, 2013. – С.155 – 157.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12663 |
|