Запис Детальніше

Методологія системного підходу та наукових досліджень

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методологія системного підходу та наукових досліджень
 
Creator Кислий, Володимир Миколайович
Кислый, Владимир Николаевич
Kyslyi, Volodymyr Mykolaiovych
Бондар, Тетяна Вікторівна
Бондарь, Татьяна Викторовна
Bondar, Tetiana Viktorivna
 
Subject наукові дослідження
научные исследования
системна методологія
системная методология
 
Description Теоретичною базою курсу, що вивчається, є знання з таких дисциплін: філософія, економіка підприємства, управ-ління персоналом, інформаційні системи в менеджменті, організація виробництва.
Основними розділами та питаннями, які є базовими для викладання дисципліни, є такі: основи теорії пізнання; ба-зові положення системної методології; методи математич-ного моделювання; основи обчислювальної техніки; засади формування нематеріальних активів підприємства та науково-освітнього потенціалу країни; методи визначення економічної ефективності; організаційно-економічні засади економічної та соціальної політики держави; інноваційна діяльність та інноваційний розвиток підприємств і національної економіки; інформаційні ресурси як складова економічного потенціалу підприємства; гіпертекстові технології і нові можливості бізнесу в мережі Інтернет; функціонування інформаційних систем на макрорівні та глобальні інформаційні технології; організація наукових досліджень на підприємствах, а також досліджень на державному рівні та ін.
 
Publisher Вид-во СумДУ
 
Date 2014-04-08T05:58:04Z
2014-04-08T05:58:04Z
2014
 
Type Learning Object
 
Identifier Кислий, В.М. Методологія системного підходу та наукових досліджень: конспект лекцій / В.М. Кислий, Т.В. Бондар. - Суми: СумДУ, 2014. - 127 с.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34317
 
Language uk