Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
|
|
Creator |
Давидова, О.Ю.
Баландіна, І.С. |
|
Subject |
Организация ресторанного хозяйства
|
|
Date |
2014
|
|
Type |
Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed |
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://eprints.kname.edu.ua/35878/1/2012%20455%D0%9C%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%D0%B7%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%93%D0%BE%D1%81%D0%BF.pdf
Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации) |
|
Relation |
http://eprints.kname.edu.ua/35878/
|
|