Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).

Цифровой репозиторий Харьковской национальной академии городского хозяйства (ХНАГХ)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»).
 
Creator Давидова, О.Ю.
Баландіна, І.С.
 
Subject Организация ресторанного хозяйства
 
Date 2014
 
Type Образовательные ресурсы
NonPeerReviewed
 
Format application/pdf
 
Identifier http://eprints.kname.edu.ua/35878/1/2012%20455%D0%9C%20%D0%BF%D0%B5%D1%87%20%D0%A0%D0%93%D0%A0%D0%B7%D0%9E%D1%80%D0%B3%D0%A0%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%93%D0%BE%D1%81%D0%BF.pdf
Давидова, О.Ю. и Баландіна, І.С. (2014) Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Організація ресторанного господарства» (для студентів 3-4 курсів усіх форм навчання за напрямом підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»). [Образовательные ресурсы] (В процессе публикации)
 
Relation http://eprints.kname.edu.ua/35878/