Запис Детальніше

Антитеза як один з найпоширеніших художніх засобів в політичному дискурсі (на матеріалі політичних звернень Джона Кеннеді)

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Антитеза як один з найпоширеніших художніх засобів в політичному дискурсі (на матеріалі політичних звернень Джона Кеннеді)
 
Creator Дворник, Н.
Приходько, Наталія Анатоліївна
Приходько, Наталия Анатольевна
Prykhodko, Nataliia Anatoliivna
 
Subject політичний дискурс
политический дискурс
political discourse
художні засоби
художественные средства
 
Description Однією з тенденцій розвитку сучасного мовознавства є посилення інтересу до досліджень в області політичних дискусій. Причиною цього є те, що політична діяльність завжди грала надзвичайно важливу роль в житті суспільства. Від певної політичної позиції чи ситуації залежить місце політика як на міжнародній політичній арені, так і в середині держави, його взаємовідносини з іншими політичними діячами та суспільством.
 
Publisher Сумський державний університет
 
Date 2014-05-08T08:07:09Z
2014-05-08T08:07:09Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Дворник, Н. Антитеза як один з найпоширеніших художніх засобів в політичному дискурсі (на матеріалі політичних звернень Джона Кеннеді) [Текст] / Н. Дворник, Н.А. Приходько // Соціально-гуманітарні аспекти розвитку сучасного суспільства : матеріали всеукраїнської наукової конференції викладачів, аспірантів, співробітників та студентів, м. Суми, 21-22 квітня 2014 р. / Відп. за вип. О.М. Сушкова. — Суми : СумДУ, 2014. — С. 16-18.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/34600
 
Language uk