Запис Детальніше

Стан та перспективи розвитку соціально-економічних систем в епоху економіки знань

Electronic Volodymyr Dahl East Ukrainian National University Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан та перспективи розвитку соціально-економічних систем в епоху економіки знань
State and development prospects of social and economic systems in the era of knowledge economy
 
Creator Рач, В. А.
Федечко, А. И.
 
Subject Управління проектами
Інноваційна діяльність
Інтелектуальна власність
Економічна безпека
330.111.66
65.050
 
Description У збірці представлено доповіді з питань економічної безпеки як складової розвитку соціально-економічних систем, управління інноваційною діяльністю підприємств в епоху економіки знань, проектно-орієнтованого напряму розвитку соціально-економічних систем, права інтелектуальної власності в процесах розвитку соціально-економічних систем та інформаційно-аналітичної підтримки процесів розвитку соціально-економічних систем.
Збірка розрахована на студентів, аспірантів і докторантів, практичних діячів і науковців, що цікавляться новітніми досягненнями у розвитку соціально-економіничх систем, з метою їх використання в освіті та промисловості.
Редакційна колегія не завжди погоджується з точкою зору авторів докладів. У збірці максимально точно збережені авторська орфографія, пунктуація і стилістика викладення матеріалу. Повну відповідальність за достовірність та якість наданого для публікації матеріалу несуть учасники конференції (автори) та їх наукові керівники, які рекомендували ці матеріали до друку.
 
Publisher Видавництво Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля
 
Date 2014-02-03T22:14:39Z
2014-02-03T22:14:39Z
2013-04-24
 
Type Book
 
Identifier “Стан та перспективи розвитку соціально-економічних систем в епоху економіки знань” // Матеріали IІ Міжнародної наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (Луганськ, 24-26 квітня 2013 р.) / за заг. ред. В.А. Рач. – Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля. – Луганськ: вид-во СНУ ім. В.Даля, 2013. – 244 с.
http://dspace.snu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/3739
 
Language uk