Запис Детальніше

ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ

Electronic Volodymyr Dahl East Ukrainian National University Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ФІНАНСОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ
 
Creator Калінеску, Т. В.
Шаповалова, Т. В.
Ліхоносова, Г. С.
 
Subject 364.05
65.261.55
 
Description Підручник призначено для викладачів і студентів економічних вузів, а також для підприємців, спеціалістів усіх напрямів діяльності підприємств, регіональних органів управління, що цікавляться проблемами інформаційних систем і технологій в оподаткуванні.
Підручник спрямовано на розгляд найбільш значимих досягнень та проблем розвитку відносин між працівниками органів державної податкової служби, між ними та платниками податків всіх рівнів, а також задоволення потреби щодо визначення можливостей удосконалення існуючих форм поведінки податкових інспекторів при проведенні ділових переговорів з платниками, а також при організації та проведенні всіх видів податкових перевірок.
Навчальний інтерес викликає наведене тлумачення рольової поведінки податкового інспектора в спілкуванні з платниками, податкових комунікацій та вербального податкового етикету як підґрунтя формування технологій взаємовідносин з платниками податків. До основних наукових результатів навчального посібника варто віднести визначений категоріальний апарат податкових технологій взаємовідносин з платниками податків, їхні міждисциплінарні зв’язки, а також визначення переваг формування та подальшого розвитку партнерських відносин між обома зацікавленими сторонами. Доповнено практикумом, у якому представлено завдання, ситуації, вправи для самостійної роботи і контролю знань.
 
Publisher вид-во СНУ ім. В. Даля
 
Date 2014-04-29T16:15:40Z
2014-04-29T16:15:40Z
2013
 
Type Book
 
Identifier Фінансове забезпечення соціальної допомоги : підручник / Т.В. Калінеску, Т.В. Шаповалова, Г.С. Ліхоносова. - Луганськ: вид-во СНУ ім. В. Даля, 2013. – 360 с.
978-617-11-0002-2
http://dspace.snu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/4313
 
Language uk