Запис Детальніше

Моніторинг управління якістю продукції свинарства

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Моніторинг управління якістю продукції свинарства
 
Creator Бірта, Габріелла Олександрівна
 
Subject управління
якість
моніторинг
свинарство
 
Description Процес управління якістю повинен охоплювати діяльність всіх структурних підрозділів підприємства: маркетингових, проектних, виробничих, збутових, тобто відбуватися на всьому ланцюжку – від постачальників до споживачів.
 
Publisher Тернопільська державна сільсько-господарська дослідна станція ІКСГП НААН
 
Date 2014-05-27T08:54:56Z
2014-05-27T08:54:56Z
2013-05
 
Type Article
 
Identifier 978-617-692-118-9
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2035
 
Language ua