Запис Детальніше

Фактори забезпечення якості свинини

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фактори забезпечення якості свинини
 
Creator Бірта, Габріелла Олександрівна
 
Subject якість, білки, амінокислоти, годівля
 
Publisher Подільський державний аграрно-технічний університет
 
Date 2014-05-27T09:35:04Z
2014-05-27T09:35:04Z
2013-05
 
Type Article
 
Identifier Зоотехнічна наука: історія, проблеми, перспективи: матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції/ Подільський державний аграрно-технічний університет; за ред. проф. М.Г. Повознікова, - Кам’нець-Подільский: видавець ПП Зволейко Д.Г. 2013. - 372 с.
978-617-620-081-9
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2039
 
Language ua