Виготовлення м’ясних виробів із свинини
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Виготовлення м’ясних виробів із свинини
|
|
Creator |
Бургу, Юрій Георгійович
|
|
Subject |
соління, копчення, якість, показники якості
|
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2014-05-27T10:20:56Z
2014-05-27T10:20:56Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Товарознавство: історія, проблеми розвитку: матеріали Регіональної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 51с.
978-966-184-157-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2044 |
|
Language |
ua
|
|