Запис Детальніше

Виготовлення м’ясних виробів із свинини

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виготовлення м’ясних виробів із свинини
 
Creator Бургу, Юрій Георгійович
 
Subject соління, копчення, якість, показники якості
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2014-05-27T10:20:56Z
2014-05-27T10:20:56Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Товарознавство: історія, проблеми розвитку: матеріали Регіональної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 51с.
978-966-184-157-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2044
 
Language ua