Запис Детальніше

Технологія виробництва томатопродуктів

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва томатопродуктів
 
Creator Горячова, Олена Олександрівна
 
Subject концентровані томатопродукти, технологія, пульпа, нормалізація пульпи, стерилізація, асептичне консервування
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2014-05-27T10:23:56Z
2014-05-27T10:23:56Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Товарознавство: історія, проблеми розвитку: матеріали Регіональної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 51с.
978-966-184-157-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2045
 
Language ua