Профільний метод оцінювання паштетів печінкових
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Профільний метод оцінювання паштетів печінкових
|
|
Creator |
Кайнаш, Алла Петрівна
|
|
Subject |
якість, масова частка солі, консистенція, профілограма
|
|
Publisher |
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
|
|
Date |
2014-05-27T10:27:05Z
2014-05-27T10:27:05Z 2014 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Товарознавство: історія, проблеми розвитку: матеріали Регіональної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 51с.
978-966-184-157-3 http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2046 |
|
Language |
ua
|
|