Запис Детальніше

Профільний метод оцінювання паштетів печінкових

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Профільний метод оцінювання паштетів печінкових
 
Creator Кайнаш, Алла Петрівна
 
Subject якість, масова частка солі, консистенція, профілограма
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2014-05-27T10:27:05Z
2014-05-27T10:27:05Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Товарознавство: історія, проблеми розвитку: матеріали Регіональної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 51с.
978-966-184-157-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2046
 
Language ua