Запис Детальніше

Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробників

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вивчення смакових властивостей розчинної кави різних виробників
 
Creator Офіленко, Наталія Олександрівна
 
Subject кавові зерна, екстракт, хінін
 
Publisher Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»
 
Date 2014-05-27T10:35:11Z
2014-05-27T10:35:11Z
2014
 
Type Article
 
Identifier Товарознавство: історія, проблеми розвитку: матеріали Регіональної науково-практичної конференції. – Полтава : ПУЕТ, 2014. – 51с.
978-966-184-157-3
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2049
 
Language ua