Товарознавство харчових продуктів
Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Товарознавство харчових продуктів
|
|
Creator |
Білоцерківський, О. Б.
Другова, О. С. |
|
Subject |
товарознавство
харчові продукти |
|
Description |
У статті розглядаються основні поняття товарознавства харчових продуктів. Наведено характеристики основних груп речовин харчових продуктів.
|
|
Date |
2014-05-28T10:24:34Z
2014-05-28T10:24:34Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білоцерківський О. Б. Товарознавство харчових продуктів / О. Б. Білоцерківський, О. С. Другова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 17-21.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6888 |
|
Language |
other
|
|
Publisher |
НТУ "ХПІ"
|
|