Запис Детальніше

Товарознавство харчових продуктів

Цифровой репозитарии Национального технического университета "Харьковский политехнический институт" (eNTUKhPIIR)

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Товарознавство харчових продуктів
 
Creator Білоцерківський, О. Б.
Другова, О. С.
 
Subject товарознавство
харчові продукти
 
Description У статті розглядаються основні поняття товарознавства харчових продуктів. Наведено характеристики основних груп речовин харчових продуктів.
 
Date 2014-05-28T10:24:34Z
2014-05-28T10:24:34Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Білоцерківський О. Б. Товарознавство харчових продуктів / О. Б. Білоцерківський, О. С. Другова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Актуальні проблеми управління та фінансово-господарської діяльності підприємства. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 12. – С. 17-21.
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/6888
 
Language other
 
Publisher НТУ "ХПІ"