Запис Детальніше

Якісні показники м’ясної продукції свинарства

Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Якісні показники м’ясної продукції свинарства
 
Creator Рибалко, Валентин Павлович
Флока, Людмила Валеріївна
 
Subject м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
 
Description Нові часи: Нові Вавилови, нові Квасницькі: Матеріали міжнародної молодіжної наукової конференції, присвяченої пам'яті академіків М.І.Вавилова та О.В.Квасницького/ За редакцією В.М.Волощука - Полтава:2013. - 184с.
 
Publisher Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН
 
Date 2014-06-02T07:52:53Z
2014-06-02T07:52:53Z
2013
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2060
 
Language ua