Якісні показники м’ясної продукції свинарства
Електронний архів Полтавського університету економіки і торгівлі
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Якісні показники м’ясної продукції свинарства
|
|
Creator |
Рибалко, Валентин Павлович
Флока, Людмила Валеріївна |
|
Subject |
м'ясо, якість, харчова, біологічна цінність, хімічний склад, вологоємність, рівень годівлі
|
|
Description |
Нові часи: Нові Вавилови, нові Квасницькі: Матеріали міжнародної молодіжної наукової конференції, присвяченої пам'яті академіків М.І.Вавилова та О.В.Квасницького/ За редакцією В.М.Волощука - Полтава:2013. - 184с.
|
|
Publisher |
Інститут свинарства і агропромислового виробництва НААН
|
|
Date |
2014-06-02T07:52:53Z
2014-06-02T07:52:53Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/2060
|
|
Language |
ua
|
|