Запис Детальніше

THE TECHNOLOGY OF INFORMATIONAL SUPPORT OF IT-SPECIALISTS MOTIVATION MANAGING PROCESSES

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title THE TECHNOLOGY OF INFORMATIONAL SUPPORT OF IT-SPECIALISTS MOTIVATION MANAGING PROCESSES
Технология информационной поддержки процессов управления мотивацией ИТ-специалистов
Технологія інформаційної підтримки процесів управління мотивацією ІТ-фахівців
 
Creator Koziyakov, Sergey; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
 
Subject
informational technology; motivation; needs; reason
004.421:005.32:331.101.3:65(045)

информационная технология; мотивация; мотивированость; потребности
004.421:005.32:331.101.3:65(045)

вмотивованість; інформаційна технологія; мотивація; потреби
004.421:005.32:331.101.3:65(045)
 
Description The article introduces a new informational technology of supporting IT-specialists motivation managing processes at industrial enterprises. Its architechtural decisions, the stages of informational support implementation and methods of practical using of the developed informational system are viewed.
Представлена новая информационная технология поддержки процесса управления мотивацией ИТ-специалистов на промышленных предприятиях. Рассмотрены ее архитектурные решения, этапы реализации процесса информационной поддержки и методика практического использования разработанной информационной системы. Разработана информационная технология поддержки процесса управления мотивацией ИТ – специалистов на промышленном предприятии, реализующая теоретические положения, модели, методы алгоритмы и процедуры с помощью созданной автоматизированной информационной системы «ICS_MC». Показано, что данная автоматизированная информационная система позволяет руководителям предприятий, используя разные уровни обеспечения мотиваторов, автоматизированно получать оценки уровня мотивированности труда на предприятии для каждого комплекса показателей мотивации ИТ-специалистов базового предприятия и принимать многокритериальные решения о применении преимущественного комплекса мотиваторов, который наиболее полно удовлетворяет количественный и качественный состав персонала предприятия и требования.
Подано нову інформаційну технологію підтримки процесу управління мотивацією ІТ-фахівців на промислових підприємствах. Розглянуто її архітектурні рішення, етапи реалізації процесу інформаційної підтримки та методику практичного використання розробленої інформаційної системи. Розроблено інформаційну технологію підтримки процесу управління мотивацією ІТ-фахівців на промисловому підприємстві, яка реалізує теоретичні положення, моделі, методи алгоритми та процедури за допомогою створеної автоматизованої інформаційної системи «ІCS_MC». Показано, що така автоматизована інформаційна система дозволяє керівникам підприємств, використовуючи різні рівні забезпечення мотиваторів,  автоматизовано отримувати оцінки рівня вмотивованості праці на підприємстві для кожного комплексу показників мотивації ІТ-фахівців базового підприємства та ухвалювати багатокритеріальні рішення про застосування переважного комплексу мотиваторів, який найповніше задовольняє кількісний та якісний склад персоналу підприємства та вимоги.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2014-07-04
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/6814
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 59, № 2 (2014); 119-124
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 59, № 2 (2014); 119-124
Proceedings of National Aviation University; Том 59, № 2 (2014); 119-124
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).