Запис Детальніше

THE METHOD OF ANALYSIS AND PERFORMANCE MANAGEMENT OF DISPERSED PRODUCTION PLANNING

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title THE METHOD OF ANALYSIS AND PERFORMANCE MANAGEMENT OF DISPERSED PRODUCTION PLANNING
Метод анализа и управления эфективностью технологической подготовки рассредоточенного производства
Метод аналізу та управління ефективністю технологічної підготовки розосередженого виробництва
 
Creator Pavlenko, Petro; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
Khlevnyy, Andriy; National Aviation University, Kyiv, Ukraine
 
Subject
performance management; information technology; production planning
005.311.2:004.94(045)

информационная технология; технологическая подготовка производства; эффективность управления
005.311.2:004.94(045)

інформаційна технологія; технологічна підготовка виробництва; ефективність управління
005.311.2:004.94(045)
 
Description The article presents a calculation method of management index, and offers a calculation model of the required number of experts for effective production planning. There was created a method of analysis and performance management of dispersed production planning
Приведены результаты исследований по разработке инструментальных средств управления технологической подготовкой производства  и определения ее эффективности на промышленных предприятиях. Представлен способ расчета индекса руководства. Предложена модель расчета необходимого количества специалистов для эффективной технологической подготовки производства. Создан метод анализа и управления эффективностью технологической подготовки рассредоточенного производства.
Наведено результати досліджень із розробці інструментальних засобів управління технологічною підготовкою виробництва та визначення її ефективності на промислових підприємствах. Розглянуто  спосіб розрахунку індексу керівництва. Запропоновано модель розрахунку необхідної кількості фахівців для ефективної технологічної підготовки виробництва. Створено метод аналізу та управління ефективністю технологічної підготовки розосередженого виробництва.
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2014-07-04
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/6807
 
Source Вестник Национального авиационного университета; Том 59, № 2 (2014); 105-112
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 59, № 2 (2014); 105-112
Proceedings of National Aviation University; Том 59, № 2 (2014); 105-112
 
Language uk
 
Rights Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).